Herstellingen & onderhoud

Zoals de naam van ons bedrijf het aangeeft vinden wij de dienst na verkoop bijzonder belangrijk. Goed verzorgde onderhoudsbeurten en snelle doeltreffende ontstoringen behoren tot onze prioriteiten. Voor ons stopt het niet nadat wij uw verwarmingssysteem hebben geïnstalleerd: Wij geven u raad, verhelpen uw problemen en zorgen voor het onderhoud zodat u jarenlang van uw investering kan genieten!

Herstellingen

Elke technieker beschikt over zijn eigen servicevoertuig, compleet ingericht met gereedschap, meetapparatuur en wisselstukken om de meeste problemen onmiddellijk te kunnen oplossen.

Onderhoud

Onze techniekers beschikken over geavanceerde meetapparatuur om een goede diagnose te stellen en door regelmatige bijscholing wordt hun kennis en ervaring op peil gehouden.

Ons bureel

Op ons bureel staan wij klaar om uw aanvragen te behandelen. Hier gebeurt de planning, het maken van offertes en andere administratie. Wij houden nauwgezet de historie van uw toestellen bij zodat wij deze in optimale conditie kunnen houden. U kan met een gerust gevoel uw verwarmingsinstallatie aan ons toevertrouwen.

Onze servicewagens

Ons team bestaat uit ervaren techniekers die over de nodige certificaten beschikken om uw verwarmingstoestel vakkundig te installeren, onderhouden en ontstoren.

Ons magazijn

Om u zo goed mogelijk te kunnen dienen hebben wij duizenden artikelen in stock in ons centraal magazijn.

Wil je advies, een vrijblijvende offerte of heeft je installatie onderhoud nodig?

P&W Service bvba
Beversesteenweg 247A 
8800 Roeselare