Bedrijven

P&W Service heeft doorheen de jaren ruime ervaring opgebouwd in industriële toepassingen van ventilatie – verwarming en brandertechnieken. De meest aangewezen verwarming van bedrijfsgebouwen gebeurt door middel van warme lucht. Luchtverwarming werkt snel en efficiënt.

Warmeluchtgeneratoren

Industriële warmeluchtgeneratoren hebben het voordeel dat ze in grote vermogens kunnen geleverd worden en daardoor budgetvriendelijk zijn. Afhankelijk van het type brander kunnen ze op stookolie of aardgas werken. Ideaal voor het verwarmen van grote bedrijfshallen.

De voordelen van luchtverwarming

  • Snelle opwarming 
  • Mogelijkheid tot luchtfiltering
  • Mogelijkheid tot ventilatie
  • Lucht wordt rechtstreeks verwarmd
  • Eenvoudige structuur

Gasluchtverhitters

zijn dan weer een ideale gedecentraliseerde verwarming. Je verliest geen kostbare bedrijfsoppervlakte en in elke zone van het bedrijfsgebouw kan de temperatuur onder controle blijven. Naast de gewone aan-uit versies bestaan er ook modulerende toestellen en superzuinige condenserende apparaten.

Destractificatieventilatoren

Elke gebruiker van hoge gebouwen kent het probleem: Bij het verwarmen stijgt de warme lucht naar boven en hoopt zich op tegen het plafond. Een fenomeen dat stratificatie wordt genoemd. Een enorme hoeveelheid energie kan op die manier niet nuttig worden gebruikt. Om dit te tegen te gaan stellen wij u de destratificatieventilator voor: geluidsarme motorventilatorgroep die uitgerust is met een thermostaat. Hij wordt hoog in het gebouw opgehangen, en zodra de temperatuur onder het dak 3 à 4 graden hoger is dan de gevraagde temperatuur op de werkvloer start de ventilator automatisch.

Condenserende CV-ketels met groot vermogen

Met de Atag XL kunnen wij al uw toepassingen op warm water voeden. Met zijn eenvoudig ‘plug and play’ principe is hij uiterst veelzijdig en kan hij vermogens tussen 70 en 1100 kW voeden.

Wil je advies, een vrijblijvende offerte of heeft je installatie onderhoud nodig?

P&W Service bvba
Beversesteenweg 247A 
8800 Roeselare